Més de 2.000 persones visiten el 15é Pessebre Vivent del Xixell

argMés de 2.000 persones van passar aquest cap de setmana per la 15a edició del Pessebre Vivent del Xixell, la qual cosa suposa més del triple que l’any passat, ja que per primer cop la representació va ser doble, tant dissabte com diumenge.

La representació va comptar amb la col·laboració dels tabalers i diables de Folcat Diabòlic, així com amb la actuació del cor New Gospel, així com de tots els grups de l’Esplai que es van disfressar d’ovelles, gallines, pastors, romans o dels diversos personatges del pessebre. Els Reis Mags d’Orient van aprofitar la visita per recollir cartes dels infants.

El pessebre es un acte solidari on es varen recollir més de 10 caixes de joguines noves i material higiènic i de la llar que han estat entregades a la Creu Roja.

Podeu veure un recull d’imatges de l’esdeveniment a la web dels mitjans de comunicació locals. o si ho preferiu a les xarxes socials del Esplai, Facebook i Twitter.

Foto General