Activitats de vacances

Són les activitats de colònies, campaments, rutes, camps de treball i casals que s’organitzen en el període de vacances escolars. Les activitats de vacances permeten l’atenció i la protecció dels infants i joves quan l’escola ha tancat. Amb la cobertura de les necessitats bàsiques. I la continuïtat a l’atenció rebuda durant el curs escolar.

# aaeestiu

  • Els Casals: Es realitzen en les vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Funcionen de manera diària de 9h de matí a 17h de la tarda, de dilluns a divendres, aquesta activitat va dirigida a infants entre els 3 i 13 anys. Es treballa mitjançant la metodologia del Centre d’Interès (CI) amb un Planning d’activitats setmanals: 2 dia de piscina i un d’excursió. La resta d’activitats es realitzaran als locals en relació al CI i el treball de diverses àrees socials, plàstiques, motrius, musicals, etc.
  • Casal Jove d’APS (activitats d’Aprenentatge i Servei) es realitzen el període de vacances d’estiu i va adreçat a joves de 14 a 17 anys. S’ofereix una alternativa d’oci per joves on realitzen una activitat de servei a la comunitat o al barri mentre a l’hora s’està realitzant una formació o aprenentatge personal o grupal.