Activitats de vacances

Són les activitats de colònies, campaments, rutes, camps de treball i casals que s’organitzen en el període de vacances escolars. Les activitats de vacances permeten l’atenció i la protecció dels infants i joves quan l’escola ha tancat. Amb la cobertura de les necessitats bàsiques. I la continuïtat a l’atenció rebuda durant el curs escolar.

# aaeestiu

  • Els Casals: Es realitzen en les vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Funcionen de manera diària de 9h de matí a 17h de la tarda, de dilluns a divendres, aquesta activitat va dirigida a infants entre els 3 i 13 anys. Es treballa mitjançant la metodologia del Centre d’Interès (CI) amb un Planning d’activitats setmanals: 2 dia de piscina i un d’excursió. La resta d’activitats es realitzaran als locals en relació al CI i el treball de diverses àrees socials, plàstiques, motrius, musicals, etc.

  • Casal Jove d’APS (activitats d’Aprenentatge i Servei) es realitzen el període de vacances d’estiu i va adreçat a joves de 14 a 17 anys. S’ofereix una alternativa d’oci per joves on realitzen una activitat de servei a la comunitat o al barri mentre a l’hora s’està realitzant una formació o aprenentatge personal o grupal.

 

CASAL D’HIVERN  DURANT EL NADAL DEL 2018-19


DOCUMENTS: INSCRIPCIÓ HIVERN 2018  Info famílies Casal Hivern 18-19

CASALS I COLÒNIES DE PRIMAVERA 2019

 

Informació de la reunió de famílies: CARTA FAMÍLIES COLÒNIES DE PRIMAVERA 2019

Presentació de la reunió del dia 20/03/2019

 

DOCUMENTS: CARTA FAMÍLIES COLÒNIES DE PRIMAVERA 2019

 

CASAL D’ESTIU 2019

 

Descarrega’t: Publi estiu 2019_1   Publi estiu 2019_2

Documents que cal portar per formalitzar la inscripció: INSCRIPCIO ACTIVITATS D’ESTIU 2019 , FITXA SANITÀRIA_imprimir, fotocòpia de la targeta sanitària, fotocòpia del llibre de vacunes, AUTORITZACIÓ PROTECCIÓ DE DADES i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a legal. Ah! I 50€ en concepte de bestreta!

Reunions informatives:

  • Colònies, Campaments i rutes: Adreçades a infants i joves des de 3 a 17 anys, són situacions extraordinàries, lluny de les famílies, en contacte amb un medi diferent, a ple aire lliure, en intensa vida de col·lectivitat i amb possibilitats d’activitats excepcionals. Són un moment privilegiat com a situació educativa. La seva durada és generalment de 5 a 12 dies.

COLÒNIES, CAMPAMENTS I RUTES ESTIU 2019

Descarrega’t: Publi estiu 2019_1   Publi estiu 2019_2

Documents que cal portar per formalitzar la inscripció: INSCRIPCIO ACTIVITATS D’ESTIU 2019FITXA SANITÀRIA_imprimir, fotocòpia de la targeta sanitària, fotocòpia del llibre de vacunes, AUTORITZACIÓ PROTECCIÓ DE DADES i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a legal. Ah! I 50€ en concepte de bestreta!