Qui som

Qui som?

Som una associació socioeducativa sense afany de lucre de l’Hospitalet de Llobregat que, des de l’any 1980, treballem en l’educació en el temps de lleure d’infants, joves i les seves famílies.

El nostre nom i logotip és el colom de la pau, el qual representa i engloba el treball que realitzem per a fer dels nostres socis persones crítiques, lliures, emprenedores, empoderades i capaces de lluitar pels seus drets, per la pau, pels drets humans, per la igualtat de gènere, pel respecte i l’amor a l’entorn.

La nostra proposta educativa de l’esplai parteix d’una filosofia socioeducativa d’educació en valors i de transformació social, que busca, principalment, la inclusió i cohesió social, promovent una educació integral, on la participació i el protagonisme dels infants, adolescents i les seves famílies és clau, així com el treball en xarxa i amb la comunitat.

PROJECTE EDUCATIU DE L’ESPLAI XIXELL

Equip Humà

L’esplai Xixell està format per un grup de professionals amb formació en l’àmbit educatiu i social que dediquen el seu temps a realitzar projectes

# aaEquipL’entitat és una associació sense afany de lucre que està dirigida per una Junta Directiva que es renova cada quatre anys, segons marquen els nostres estatuts. Tots els membres de la Junta Directiva són persones voluntàries.

Per desenvolupar els diferents projectes, l’esplai està configurat per diferents professionals formats en l’àmbit educatiu i social. Alguns professionals estan contractats laboralment i d’altres són voluntaris, també comptem amb personal en pràctiques. Tot l’equip treballem conjuntament per a l’aprenentatge, el benestar i la felicitat dels infants, joves i les seves famílies.

Laboralment apliquem el Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya.

 – ESTATUTS XIXELL- Reforma 2011

JUNTA DIRECTIVA 2015.11.01

ORGANIGRAMA XIXELL 2015.09.01