Equip humà

L’esplai Xixell està format per un grup de professionals amb formació en l’àmbit educatiu i social que dediquen el seu temps a realitzar projectes.

L’entitat és una associació sense afany de lucre que està dirigida per una Junta Directiva que es renova cada quatre anys, segons marquen els nostres estatuts. Tots els membres de la Junta Directiva són persones voluntàries

Per desenvolupar els diferents projectes, l’esplai està configurat per diferents professionals formats en l’àmbit educatiu i social. Alguns professionals estan contractats laboralment i d’altres són voluntaris, també comptem amb personal en pràctiques. Tot l’equip treballem conjuntament per a l’aprenentatge, el benestar i la felicitat dels infants, joves i les seves famílies. Totes elles estan compromeses amb la intervenció socioeducativa i la implicació ciutadana com a elements clau per la transformació social, il·lusionades i implicades amb la missió de l’entitat, acompanyant les persones en els seus processos formatius integrals.

Laboralment apliquem el Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya.