Colònies d’hivern

Per fi arriben les colònies d’hivern! Tenim moltes ganes de gaudir aquests dies tan fantàstics amb vosaltres. Després de l’èxit de l’any passat, els monitors i monitores volem reprendre aquesta activitat per què els vostres fills i filles passin uns dies màgics durant les festes de Nadal.

Les inscripcions s’obriran el 14 de novembre pels socis i el 21 pels no socis i es tancaran el 14 de desembre (o quan s’exhaureixin les places).

Recordeu que per apuntar-vos heu d’anar en horari de secretaria (dilluns, dimarts i divendres de 16:30h a 19:00h i dimarts i dijous de 9:00 a 12:30h) i pagar una bestreta per reservar la plaça. Cal deixar-ho pagat abans de l’inici de l’activitat.

LES PLAÇES SÓN LIMITADES, NO US QUEDEU SENSE!!

Per més informació podeu llegir la carta informativa: