NIT JOVE!

Benvolguts i Benvolgudes Estels, Talaiots i Llampecs!!!

Vist l’èxit de passades edicions de la Nit Jove, us volem tornar a reunir per gaudir d’una altra nit inoblidable, plena d’històries i misteri. Per això, us convoquem als grups d’ESTELS (2009/10), TALAIOTS (2007/08) I LLAMPECS (2005/06) el proper dissabte 5 de novembre a les 20h als locals de joves de l’esplai per passar una nit amb tots vosaltres! L’activitat finalitzarà el diumenge 6 a les 10:00h. És per això que el dia 5 no hi haurà activitat de dissabte de tarda, ens trobarem directament a les 20h!

Durem a terme un sopar de germanor en el que cadascú portarà alguna cosa de menjar per compartir amb la resta de companys i companyes. Estaria bé que us poséssiu d’acord amb la resta del grup. Algunes idees poden ser: truita de patates, pizzes, empanades, croquetes, pica-pica, embotits, pa amb tomàquet, etc ( intentem evitar productes processats com patates de bossa i semblants). Les begudes i esmorzar del diumenge el posem els monitors!

La resta de material que heu de portar és:

  • Màrfega
  • Sac de dormir
  • Pijama
  • Roba de recanvi per l’endemà
  • Ganes de passar-ho bé!

RECORDEU QUE LES INSCRIPCIONS FINALITZEN EL 22 D’OCTUBRE!

Si us voleu inscriure a l’apartat de cartes i autoritzacions trobareu la inscripció!