Rua de Carnestoltes 2018

rua

Benvolgudes famílies, el dissabte 10 de febrer celebrem el Carnestoltes participant a la rua que organitza la Comissió de Festes del barri, que anirà des del Parc de la Serp (St. Josep) a la Plaça de la Remunta. Enguany, anirem disfressats d’abelles (Puces, trapelles, barrufets, dofins, estels, talaiots i Llampecs), flors i jardiners (Espai familiar) i la carrossa serà un rusc gegant!

El dissabte 3 de febrer tots els grups prepararem la disfressa al Parc de la Remunta, 4- 5. Els nens i nenes de tallers diaris que vulgueu participar a la nostra comparsa, també podeu venir el dissabte 10 a fer-vos la disfressa. És important que confirmeu la vostra assistència trucant a secretaria de: Dimecres de 10.00h a 14.00h . Dilluns a divendres de 16.00h a 19.30h per tal que puguem preveure el material. Teniu fins divendres 2 de febrer per apuntar-vos.

Els grups de Puces, Trapelles, Barrufets, Dofins, Estels, Talaiots i Llampecs aniran d’abelles, per tant, el dissabte 10 cal venir amb un fons negre. I els de l’Espai Familiar aniran de flors, per tant, cal venir amb un fons de color verd (tant pantaló com samarreta)

Horari del dissabte 10 de febrer:

16.00 – Trobada al Parc de la Remunta 4-5 per posar-nos les disfresses i maquillar-nos.

17.00 – Anirem cap al Parc de la Serp, per la concentració de la rua.

17:30 – Inici de la rua. 18:45/19:00 – La rua arribarà al Parc de la Remunta

19:00/19:30 – Lliurament de premis i recollida dels infants al Parc de la Remunta.

Us hi esperem a tots i totes!! L’equip de monitors i monitores de l’esplai Xixell.