Agraïment a l’Escola Patufet Sant Jordi.

## aINAUGURACIÓ1Avui, 19 de gener, és l’últim dia que hem realitzat els tallers diaris a l’escola Patufet Sant Jordi, ja que a partir de dilluns 22 comencem una nova etapa al nostre nou local situat al Parc de la Remunta 4-5.

És per aquest motiu que volem agrair l’acollida, la comprensió, la paciència, el companyerisme, l’atenció, la col·laboració i l’estima que hem rebut durant aquests dos anys per part de tots i totes les persones que formeu l’Escola Patufet Sant Jordi: el/la conserge, la cooperativa, l’equip de neteja,els/les vetlladors/es, els/les monitors/es d’extraescolar, l’Ampa, als mestres i les mestres, en especial aquells que ens heu deixat les vostres aules, i per últim al gran equip directiu de l’escola, moltes gràcies per tot.

Ara som nosaltres qui volem convidar-vos a la nostra nova seu, us esperem aquest dissabte 20 a les 17:00h a la inauguració. I també, sempre que ens necessiteu.

L’equip de monitors i monitores de l’esplai Xixell.