Ens ajudes amb el trasllat al Nou Local?

## atRANS

Benvolgudes famílies!!
Per fi ha arribat el gran moment….ens traslladem!!!!!

I és per aquest motiu que volem demanar-vos ajuda i col·laboració per a realitzar el trasllat de material i el muntatge del mobiliari. Així que us convoquem a tots i totes aquells/es que ens pugueu donar un cop de mà el dissabte 13 de gener.
A les 08:30h del mati tindrem un camió a l’esplai actual (c/ Joan Pallarès num 32) i anirem fent viatges cap a la Remunta a descarregar i a començar a col·locar i muntar-ho tot. Estarem fins a les 19:00h de la tarda. Si podeu venir ajudar-nos aviseu-nos prèviament, trucant a la secretaria de l’esplai, per així poder organitzar-nos i distribuir tasques.

Us esperem amb molta il·lusió per començar a construir junts la nova llar!!!
Moltes gràcies!!