#GivingTuesday Fes un donatiu perquè cap nen es quedi sense berenar!

# aGivingHola som l’Esplai Xixell, a través del nostre projecte “Cap nen sense berenar” volem garantir el berenar dels infants socis de l la entitat i que aquest respongui a les necessitats evolutives i de creixement saludables, com ara: la llet, la fruita, els cereals i les proteïnes. Hem d’aconseguir uns 300 berenars per setmana.

Destinataris: 60 infants de 3 a 12 anys, la majorIa amb necessitats socioeconòmiques, que participen a les nostres activitats diàries que es realitzen a la seu de l’esplai (Joan Pallarès, 32) i a l’Hotel d’Entitats del barri de Sant Josep a Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Contem amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet, de l’Obra Social de “La Caixa”, la Fundació Probitas i altres entitats i col·laboracions puntuals. Tots podem posar el nostre granet de sorra!!!

CLICA AQUÍ PER FER UN DONATIU!