Mercat de segona oportunitat

# aaMercatEstimades famílies,
Aquest primer trimestre, els grups de Talaiots i Llampecs de l’esplai de caps de setmana, farem un projecte conjunt. Aquest consisteix en fer un mercat de segona mà de roba i llibres! Us animem a que hi col·laboreu fent aportacions voluntàries de roba i llibres que ja no feu servir. Podeu passar a deixar-ho a l’esplai (al local de Joan Pallarès 32) en horari de secretaria (de dilluns a divendres de 16:00 a 19:30 i els dimecres de 10:00 a 14:00). El termini que ens marquem per acceptar les vostres aportacions és fins el divendres 17 de novembre.
El mercat de Segones Oportunitats tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les 18h a la Rambla Marina (entre carrer Provença i Avinguda Carrilet). Us convidem a acostar-vos per participar i poder deixar-vos captivar per articles que hagin portat altres persones! Us hi esperem ?
Moltes gràcies!
Joves de Talaiots i Llampecs