Excursió de cap de setmana 1r trimestre Joves

#APuigBenvolgudes famílies dels grups de Talaiots i Llampecs

Un cop ja arrencat el trimestre i amb ganes de crear noves activitats que motivin als/les vostres fills i filles, els monitors i monitores de la secció de Joves hem decidit fer una excursió de 1r trimestre una mica diferent a com la coneixem habitualment! Farem una ruta de cap de setmana a la comarca del Ripollès, coincidint amb l’excursió de cap de setmana dels més petits!
La ruta proposada inicia el seu recorregut a la capital, Ripoll. El recorregut el dividirem en dos dies d’excursió, assolint el cim del Puig de Sant Amand (1851m) el matí del segon dia i a mig camí, abans d’arribar al punt més alt, dormirem al Refugi de Sant Jordi, que és d’accés lliure pels excursionistes de la zona. El nostre destí final serà el municipi de Campdevànol, on dinarem i agafarem el tren de tornada a casa. El desnivell d’aquesta excursió és d’aproximadament 1200m. L’esforç estarà repartit entre els dos dies, convertint-se en un repte perfectament assequible per tots els joves que tinguin ganes de venir!
Així doncs, us esperem el dissabte 4 de novembre a les 7:20h a l’estació de Rodalies de l’Hospitalet. Preguem puntualitat ja que depenem dels horaris del tren. La tornada la realitzarem a la mateixa estació el diumenge 5 de novembre a les 19.15h.
Coneixent tota la informació, ja només falta passar a inscriure’s per secretaria. El preu de la sortida serà de 16€ pels socis i 18€ per no-socis. Com ja sabeu, l’horari de secretaria inclou les tardes de dilluns a divendres de 16h a 19:30h i els matins de dimecres de 10h a 14h.

I ara, només ens queda, agafar la motxilla gran i posar-hi:
– 2 Cantimplores d’aigua
– Esmorzar i dinar
– 1 sac de dormir
– 1 jersei i/o forro polar
– Capelina o cangur
– Gorra i crema pel sol
– Pantalons curts i llargs
– Màrfega
– Carmanyola i coberts
– Mitjons alts
– Una muda completa de recanvi
– Espai de sobres per material o menjar

A més, és important que vingueu adequadament vestits per l’ocasió duent samarretes de màniga curta (no de tirants), pantalons còmodes per caminar i botes de muntanya, així com el foulard de l’Esplai.
El termini màxim per apuntar-vos és fins el dijous dia 2 de novembre.
Fins molt aviat!!!
Eloi, Carles, Irene i Adru
Equip de monitors i monitores de Joves