Informació sobre el Pessebre Vivent del Xixell 2017

arg
Enguany volem seguir col·laborant amb les persones desafavorides de la ciutat, convertint l’escenografia del Pessebre en una RECOLLIDA DE JOGUINES NOVES, ALIMENTS (oli, llet, xocolata per la llet, sucre, tonyina i sardines) I PRODUCTES D’HIGIENE (gel, xampú, lleixiu, desodorant, sabó de terra,…) per la Creu Roja i la parròquia Santa Eulàlia de Mèrida. La visita a les escenes serà de 17:15h a 19:30h. I amb un final espectacular !!!!!!
Així doncs, els infants i joves, a més d’escenificar un element del Pessebre, faran la recollida joguines i aliments durant la representació.
Recordem que ens heu de confirmar la vostra participació abans del  dimecres 23 de novembre (trucant o enviant correu electrònic a la secretari a de l’esplai ).
D’altra banda, us animem a donar un cop de mà en arreglar part de l’attrezzo. Així com si algú disposa d’elements d’ambientació que ens puguin ser útils (troncs, estris de camp, ceràmica…).
La prova del vestuari serà el dissabte 26 de novembre. Podeu passar des de les 11h a la 13h per l’esplai. (c/Joan Pallarès nº32). És molt important la vostra assistència a la prova de disfresses.I el mateix dia del Pessebre, el 17 de desembre al matí, hi haurà feina per a tothom a la Plaça de l’Ajuntament. Si voleu passar, ens podreu ajudar  a preparar l’estructura de les escenes.