Fotografies de les Colònies d’Hivern 2022

L’última activitat que hem fet han estat LES COLÒNIES D’HIVERN. Que ja us faig l’espòiler que van ser tot un èxit! Vam marxar a la Casa de Colònies El Pinar, a Canyelles, del 27 al 29 de desembre. Van ser unes colònies curtetes però intenses.

Per si no ho sabíeu… Quan vam baixar de l’autocar ens vam adonar que acabàvem d’arribar al poble de VilaQui, on vivia en Grinch, la Jeny, la Lore i l’Augustus. I quan portàvem molt poca estona ens vam adonar que alguna cosa no anava bé… Vam haver d’ajudar a solucionar un parell de problemes i enemistats… Ens van robar els regals de Nadal i alguna coseta més… Però, tots junts vam aprendre a demanar perdo i veritable significat d’aquesta època de l’any. Ara ja sabem què comprar i gastar no és l’objectiu.

En mig de tota aquesta aventura vam passar-ho genial! Ens vam ajuntar tots i totes, dels més petits als més grans, nens i monitors i vam seguir pistes, vam jugar, cantar i ballar!! No vam parar quiets. A més a més, quan el Grinch ens va robar els regals i les sabates, nosaltres també vam fer algunes brometes… Si no, pregunteu als més grans, Talaiots i Llampecs!!

Per acabar aquests magnífics dies vam regalar-nos postals fetes a mà. Un Puça li regalava a un Estel, un Estel a un Talaiot, una Talaiota a un Dofí, un Dofí a una Barrufeta… I així fins a repartir molt amor a cadascuna de les persones que van venir!!

Van ser un èxit! Ens ho vam passar genial i volem repetir l’any que ve!!

Sortida
Autocar
Primer mati
Activitat mati
Temps lliure
Activitat tarda
Joc de nit
Primera nit
Grup de serveis
Esmorzar segon dia
Activitat mati segon dia
Tarda segon dia
Espectacle Final
Mati tercer dia
PUCES I TRAPELLES – SOFIA
BARRUFETS I DOFINS – ANNA I PAU
ESTELS – CLARA I JOAQUIM
TALAIOTS – ANDREA
LLAMPECS – PAULA
Tots els participants a les COLÒNIES D’HIVERN 2022

GRÀCIES A TOTS I TOTES!