Donatiu puntual

L’Esplai Xixell col·labora amb la plataforma de Migranodearena.org. Aquesta és una plataforma de crowfunding social i solidari que permet implicar-se amb diferents causes socials a través de la creació # aaagRANOde reptes solidaris basats en el crowfunding, és a dir, en la financiació col·lectiva. A través de Migranodearena.org es pot recolzar a una ONG, entitats del tercer sector social, cooperatives i entitats sense ànim de lucre com fundacions o associacions.

El funcionament és el següent: una persona, grup de persones o empreses prenen la iniciativa de crear un repte solidari a favor d’una ONG; es marca un objectiu de recaudació i es comparteix amb les seves famílies, amics i coneguts per tal que aquests els recolzin i ajudin. Tot i que no s’arribi a l’objectiu de recaudació establert, els fons són transferits a les organitzacions beneficiàries.

Així doncs, a través del web http://www.migranodearena.org pots fer el teu donatiu quan et vagi bé i amb l’import que tu desitgis. És una eina on-line solidària, fàcil d’utilitzar, transparent, gratuïta i accessible a tothom que vulgui col·laborar en diferents projectes socials.