COLÒNIES DE PRIMAVERA

Benvolgudes famílies,

S’apropa la calor i el bon temps… i això només pot significar una cosa… A l’Esplai Xixell marxem de Colònies de Primavera! Aquestes colònies les gaudirem tots i totes plegades, des de Puces fins a Llampecs, durant cinc dies a una casa de colònies on rebrem visites d’alguns peculiars personatges que ens proposaran activitats, reptes… i moltíssimes emocions.

L’estada serà a la Casa de Colònies Mas Suro, un gran espai on explorar al mig de la natura. Hi anirem del 2 al 6 d’abril, amb l’objectiu de passar juntes uns dies de vacances i agafar forces per l’últim trimestre!

La reunió de famílies, on explicarem amb més detall l’estada i resoldrem tots els dubtes que pugueu tenir, serà el divendres 24 de març a les 19:00h a l’Esplai Xixell, Parc de la Remunta 4-5. Aquell dia tothom que estigui inscrit a l’activitat també rebrà una carta informativa tots els detalls de les colònies (monitors, lloc i hores de trobada, material que cal portar…).

El preu de l’activitat serà: 

SOCIS: 200€

NO SOCIS 215€

Les inscripcions iniciaran el dimecres 1 de març pels socis i el dilluns 6 març pels no socis.  Tancaran dimecres 22 de març (o quan s’exhaureixin les places)!!

Afanyeu-vos i… Ens veiem a les colònies!

En resum: