PESSEBRE VIVENT SOLIDARI 2020

Estimades famílies, 

Una vegada més i per 21è any consecutiu us convoquem al Pessebre Vivent Solidari que representarem el dissabte 12 de desembre al Parc de la Remunta, L’Hospitalet de Llobregat amb la col·laboració de diverses entitats del barri, monitors/es, infants i joves. 

Degut a la situació en la que estem per a poder gaudir de l’esdeveniment cal registrar-se i triar la franja horària de visita al Pessebre i el nombre de persones. L’entrada es pot adquirir mitjançant el següent link: 


https://www.eventbrite.es/e/entradas-pessebre-vivent-2020-128049516551

Les entrades són gratuïtes, però us recordem que com cada any cal portar aliments, productes bàsics o joguines com a donatiu per a accedir al recinte. 

La recollida d’aquests productes, com a decisió especial d’aquest any, anirà destinat a crear lots per a les famílies vulnerables que atenem a l’entitat. Els productes recollits han de tenir les següents característiques: 

Joguines noves (no bèl·liques): Pilotes, cotxes, contes, puzles, jocs de taula ninos/es 

Aliments: Pots de Llet, Brou i de tomàquet, Oli, Sucre, Sal, Farina, Conserves, pots de llegums, cereals, fruits secs, etc. 

Productes d’higiene personal i per a la llar: Sabó pel cos, Xampú, desodorant, productes d’higiene íntima (compreses, tampons, bolquers…), detergent per la roba. 

Aquest any també trobarem la Botigueta del Xixell on es vendran a preu popular la nova samarreta del Xixell i xapes amb el nou disseny del 40è Aniversari, decoracions nadalenques fetes pels infants de l’esplai i loteria de Nadal amb la finalitat de recaptar diners. 

Qualsevol ajuda que vulgueu oferir serà benvinguda! Si vols col·laborar amb nosaltres escriu-nos un correu, un whatsapp, per instagram, twitter o per facebook, truca’ns o busca’ns pel carrer! Però no oblidis deixar-nos un telèfon o adreça de correu per contactar amb tu ☺ 

Per últim, volem aprofitar per celebrar, no només els 21 anys de Pessebre Vivent, sinó a més, els 40 anys de l’ESPLAI XIXELL. És gràcies a les famílies, nenes i nenes, voluntàries i voluntaris que avui en dia hem arribat fins aquí, i amb totes i tots vosaltres volem arribar molt més lluny! 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,
Us hi esperem a tots i totes!
Bon Nadal