Informació i preinscripció dels Casals d’Estiu 2020

Benvolgudes famílies,

a continuació us deixem els diferents documents informatius que hem elaborat sobre el Casal d’estiu 2020 per tal que pugueu consultar-los i així poder realitzar la preinscripció. Encara hi ha informació pendent de confirmar com el cas de piscines i excursions. En el moment en què sapiguem més al respecte actualitzarem els documents i ho destacarem per tal que els hi pugueu donar un cop d’ull.

A l’enllaç següent, podreu realitzar la preinscripció. Recordeu que avui s’obre per als SOCIS de l’esplai i el proper dimarts 2 de juny, per als NO SOCIS. Si efectueu la preinscripció abans i no sou socis, aquesta quedarà invalidada.

https://forms.gle/T4zd61i2jkSxB6Jt7

Per qualsevol dubte, podeu esciure’ns a infoestiu@xixell.cat

Moltes gràcies i esperem poder veure’ns aviat!