4a BOTIFARRADA POPUL’HAR 2019

Un any més, volem tornar a organitzar un diumenge inoblidable per gaudir tots plegats de la 4a Botifarrada PopuL’Har, que es realitzarà davant de la nostra seu al Parc de la Remunta.

QUAN: DIUMENGE 17 DE MARÇ 2019

ON: Parc de la Remunta, entrada superior del parc.

HORARI: 

11:30h Activitats i tallers, exposició de cotxes Clàssics

13:30h Inici del dinar

16:00h Cloenda

COST: Podeu comprar els vostres tiquets a la secretaria del Esplai tant de manera individual com grupal. El preu es de 6€ per persona.

L’horari de venda de tiquets és de dilluns a divendres de 16:00h a 19:30h i els dimecres de 10:00h a 14:00h.

En el menú entra: la botifarra, seques, patata al caliu, pa amb tomàquet, all i oli/maonesa, beguda i postres. (També tenim menú vegetarià).

VENTA DE TIQUETS: fins el 12 MARÇ.

I si vols, pots participar al concurs de pastissos!!!

Bases del concurs pel pastís:

  • El pastís pot tenir les dimensions que vulgueu.
  • El jurat valorarà tant el gust com la presentació del mateix.
  • Els pastissos han de ser sense nata o crema.
  • El pastís serà compartit amb tots els presents.
  • Hi ha premis! Així que no t’ho pensis més i anima’t.

I com és habitual… fem la crida a les famílies o col·laboradors/es per a participar en l’organització, el muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment. Sense vosaltres, això no seria possible.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • La Botifarrada PopuL’Har és fruit del treball conjunt i voluntari d’entitats, associacions i comerços… del barri. Volem promoure una activitat comunitària i de barri on tothom està convidat a gaudir-la.
  • La Botifarrada té un caire solidari i, enguany, tots els beneficis aniran destinats al Projecte d’Infants amb necessitats educatives especials de l’Esplai Xixell, per a garantir la seva participació i integració a les activitats de lleure en els programes diaris i períodes de vacances.
  • Enguany, a a partir de les 11:30h presentant el vostre tiquet podreu recollir la vostre cadira i accedir lliurement a la zona de taules. (Cada taula acull a unes 8 persones).
  • Les persones que participen en el concurs de pastissos, han de portar-lo a la carpa habilitada a partir de les 12:30h (recodem que els pastissos no poden portar ni crema ni nata).
  • Volem gaudir de la Botifarrada tant com tu! Per això demanem col·laboració per respectar els horaris establerts, per a mantenir els espais nets ( fer ús de les escombraries habilitades) i per garantir una bona convivència entre tots i totes!