Nit Jove de Llampecs

Estimats Llampecs!!!

El proper divendres dia 9 de Novembre ens reunirem tots a l’Esplai per passar una nit terrorífica! L’activitat finalitzarà el dissabte 10 a les 9:30h.

Us convoquem a les 21:00h a l’Esplai, al Parc de la Remunta.

Portarem a terme un sopar de germanor en el que cadascú portarà alguna cosa de menjar per compartir amb la resta de companys i companyes. Estaria bé que us poséssiu d’acord amb la resta del grup. Algunes idees poden ser: truita de patates, pizzes, patates fregides, olives, embotit, pa amb tomàquet… Les begudes i l’esmorzar del dissabte el posem els monitors!

La resta de material que heu de portar és:

  • Màrfega
  • Sac de dormir
  • Pijama
  • Roba de recanvi per l’endemà
  • Ganes de passar-ho bé!Per poder assistir a l’activitat, us heu d’inscriure (sense cap cost) trucant a la secretaria de l’esplai (93 744 21 95) o bé enviant un correu electrònic de confirmació a secretaria@xixell.cat. És MOLT IMPORTANT que el dia 9 porteu l’autorització, que trobareu en l’apartat de Cartes i Autoritzacions, signada pels pares o mares!!!