Finalitzen les activitats d'estiu del Xixell

##bFinalment les colònies, campaments i biciruta toquen a la seva fi

Després de dues setmanes d’intensa activitat els Talaiots han emprés la darrera etapa de la biciruta, ja amb molt bon ritme, on han arribat al port de Maó sense fer ni una parada. Deixen enrere Menorca, però s’enduen un bon munt de records, somnis i aventures i el vaixell els ha deixat a Barcelona a les 19:30h

Dofins i Estels han desmuntat també el campament a Mas Franch, mentre a poca distància, i també en terres garrotxines, els grups de Puces, Trapelles, Barrufets i Llampecs gaudien d’una espectacular paella que Mas Colltort els ha ofert per ser el darrer àpat. Han arribat tots a L’Hospitalet a les 18:30h

Un dia ple de de signatures de cançoners, abraçades i comiats fins al més de Setembre, quan el Xixell reprendrà en nou curs. Recordeu, també, que moltes famílies no es poden permetre econòmicament pagar aquestes activitats i per això hem engegat el projecte solidari “Teaming” per ajudar amb 1 euro al més a donar beques a aquells que ho necessitin.