Festa final de curs i festa major

El curs ja s’acaba i ens fa molta pena haver de dir adéu. Però no ens hem de posar trists perquè, com cada any, preparem una gran festa per celebrar tot el què hem gaudit durant aquest curs i despedir-nos fins l’any vinent. Amb aquesta festa també volem celebrar l’adquisició dels nous locals dels quals ara disposem. Agafeu paper i llapis que us diem dues dates molt importants:

  • DISSABTE 9 de JUNY

Us esperem a totes i a tots a les 16:30h a l’esplai, on farem una activitat amb tots els infants al mateix Parc de la Remunta. La recollida serà a les 19.00h a l‘esplai.

Comptarem amb la participació dels Joves 3, els quals han organitzat l’activitat amb moltes ganes perquè hi poguem participar tots i en gaudim.

  • DISSABTE 16 de JUNY

Les Festes Majors del Centres ja arriben i com cada any l’entitat organitza una roda de tallers per a infants i joves del barri. Us esperem  a la Plaça de l’Ajuntament d‘ 11 a 14 h. amb un munt de jocs, tallers i altres activitats!!!

 

Per més informació us deixem la carta penjada a l’apartat de Cartes i Autoritzacions que podeu trobar al mateix web.