Nit de Bivac a Estels i Talaiots

Aquesta passada nit els grups d’Estels  i Talaiots han passat la nit fora del campament i de la Casa de Colònies on han dormit la resta de dies. Com ambdós grups es troben realitzant rutes (o bicirutes) de llarg recorregut han posat els sacs i estoretes dins la motxilla per tal de passar una emocionant vetllada de bivac.

Per una banda el grup d’Estels, que es troba recorrent a peu el Parc Natural de la Garrotxa i la Zona Volcànica, han passat la nit dins un paller molt antic que han trobat pel camí. Com el cel estava molt núvol, no han pogut veure els estels i han fet nit de contes.

#estelspaller2Per altre banda, la Biciruta menorquina dels Talaiots han passat la la nit al ras a la Cala Pregonda, ja que avui visiten la Cavalleria del Fang, passant pel Mercadal.

#estelspaller3

#estelspaller21